StartHyrljud Musikinspelning Ljudinstallation Övrigt
Ljudnivåmätning
Företaget
Privat

Övrigt

Utbildning

Det är inte ovanligt att personal på
idrottsanläggningar, kyrkor, samlingslokaler m m har ganska dålig koll på funktion och hantering av sin ljudutrustning. Någon timmes genomgång med den/de som som sköter utrustningen kan göra underverk. Hur man pratar i och hanterar mikrofoner är heller inte självklart för alla. Kanske läge för en stunds utbildning med alla som på något sätt använder utrustningen?
Det hela sker till mycket låg timkostnad samt lite reseersättning!


Försäljning

Ingen ljudutrustning lagerhålls för försäljning men som återförsäljande företag kan det mesta köpas in till nettopris. Därmed kan ny utrustning som behövs i samband med installationsuppdrag tillhandahållas till fördelaktigt pris!


Ljudöverföring

Överföring av analoga inspelningar från kassett, LP-skivor, rullband, 78-varvare, eller trådspelare till digitalt format. Uppspelningsutrustning finns bara för kassett och LP-skivor i dagsläget men du kanske har en egen spelare som fungerar för de andra formaten?
Efter överförningen kan det vara lämpligt med brustvätt eller knasterborttagning för att höja kvaliteten. Det överförda levereras på CD, som MP3, eller annat önskat format.
Överföring från 1 st kassett eller LP till CD, inkl spårindelning, brus/knasterborttagning och CD-skiva - Endast 150 kr inkl moms!


Ljudnivåmätning - se länken ovan...Batterimätning - Utför kapacitetester (mätning av Amperetimmetal) på batterier upp till 20 V. Inställbar belastningsström är i intervallet 1 mA - 30 A.
Utrustningen är lätt flyttbar till externa batterier vid behov.


Verksamheten vänder sig gärna till dig som inte har en fet budget men ändå vill ha bra kvalitet!

© Firma Henrik Källbäcks - Ytteråker 6 - 78692 Dala-Järna - Tel 070-362 58 59